Vuokraa kitara - Fender American Series Stratocaster USA (black), 2004

Jos etsit vuokralle kitaraa tai kitaravahvistinta, olet päätynyt oikeaan paikkaan. Backline Rental Finland on Vantaalla toimiva soitinlaitevuokraamo, joka palvelee niin harrastelijamuusikoita, ammattisoittajia kuin konserttituottajia yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Tarjoamme käyttöösi erittäin laadukkaat sähkökitarat, akustiset kitarat ja sähköbassot. Pidämme soittimista hyvää huolta ja niiden kunto tarkastetaan jokaisen palutuksen yhteydessä. Voit vuokraa kitaran tarvitsemaksesi ajaksi yhden päivän vuokratarpeesta kuukausien vuokra-ajaksi.

Kaikki kitaramme toimitetaan todella kestävissä kuljetuslaatikoissa, joten ne on helppo noutaa varastostamme ja turvallista kuljettaa vailla huolta niiden rikkoontumisesta. Kaluston lisäksi voit hyödyntää kuljetuspalveluamme, joka toimittaa valitsemasi kitaran käyttöösi tarkalleen sovittavana ajankohtana.

Vuokraamme kitaroiden lisäksi myös kitaravahvistimia, kitarapedaaleja, kitaratelineitä, kitaroiden kuljetuslaukkuja ja kaikkia kitaroihin liittyviä piuhoja.

Ota yhteyttä ja tule käymään, kerromme mielellämme lisää vuokrasoittimistamme.

Toimipisteemme on avoinna ma-pe 9.00-16.00

Vuokraa kitara - Fender Stratocaster

Takaisin kitaralistaukseen